пʼятницю, 14 грудня 2012 р.

Порушено кримінальну справу стосовно архітектора міста


Стосовно головного архітектора міста Ніжина Г. Діденка порушено кримінальну справу за хабарництво.
Як повідомила нам прес-служба прокуратури Чернігівської області, Ніжинською міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу стосовно начальника відділу містобудування та архітектури виконкому Ніжинської міської ради за частиною 3 ст. 368 КК України.
Встановлено, що посадовець 21 вересня у своєму службовому кабінеті одержав 2 тисячі доларів США хабара за підготовку технічної документації та проекту рішення про надання дозволу на розміщення в Ніжині зовнішньої реклами.
Зараз триває досудове слідство.
Треба зазначити, що 13 вересня на засідання виконкому Геннадієм Діденком подавався проект рішення про затвердження дозволу на зовнішню рекламу. Тоді цей проект не набрав необхідної кількості голосів, тобто він не був затверджений.
Олег Кірсанов, якій вів те засідання, зауважив, що проект рішення вчасно не був оприлюднений на офіційному сайті і тому не може бути прийнятим.
Геннадій Діденко сказав, що на цих рекламних банерах, дозвіл на які треба затвердити, на прохання Управління культури буде розміщена реклама до Дня визволення міста. Управління культури в сою чергу повідомляє, що не збиралось і не кого не просило розміщувати таку рекламу на банерах по всьому місту.

Немає коментарів:

Дописати коментар